Temat: data SIWZ a data publikacji w BZP
czy data z jaką podpisana jest SIWZ musi być taka sama jak data publikacji w BZP? Czy może być tak, że SIWZ jest podpisana z datą 10 sierpnia a publikacja 13 sierpnia?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → data SIWZ a data publikacji w BZP
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy data z jaką podpisana jest SIWZ musi być taka sama jak data publikacji w BZP? Czy może być tak, że SIWZ jest podpisana z datą 10 sierpnia a publikacja 13 sierpnia?
SIWZ zawsze puszczam w terminie jak ogłoszenie w BZP.
W SIWZ jest nr ogłoszenia i data jego publikacji,
nie wiem jak to się ma do wcześniejszej daty podpisania dokumentu bez tych informacji.
Czy in blanco można??? Pewnie pytanie do prawnika.
SIWZ zawsze puszczam w terminie jak ogłoszenie w BZP.
W SIWZ jest nr ogłoszenia i data jego publikacji,
nie wiem jak to się ma do wcześniejszej daty podpisania dokumentu bez tych informacji.
Czy in blanco można??? Pewnie pytanie do prawnika.
Rozumiem, że w Twoim SIWZ jest ta data - zupełnie niepotrzebnie zresztą.
A ma się nijak - bo - zupełnie jest to niepotrzebne. -
Art. 36 ust. 1 Pzp.
1. Nie musi być.
2. Pewnie, że może być.
Dziękuje bardzo za odpowiedź
Ja również dziękuję
zupełnie nieistotne
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → data SIWZ a data publikacji w BZP
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc