Odp: zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Zatem czekaj sobie na zwrotki. Życzę "szybkich" i udanych postępowań.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zatem czekaj sobie na zwrotki. Życzę "szybkich" i udanych postępowań.
Jest sposób inny. Dowiaduję się czy dostarczono pismo na poczcie i wtedy jestem pewny, że zwrotka prędzej czy później dojdzie. Co do udanych postępowań to nie wiem czy byłeś kiedyś w Arbitrażu lub Sądzie? Zobaczysz co znaczy jedna zwrotka.
A Ty byłeś?
Dajesz np. termin na uzupełnienie 2 tyg. (wystarczający termin). Poczta usiłuje doręczyć pismo. Jest pierwsze awizo, później drugie...napewno 2 tyg. już upłyną. I co dalej?
no no ładna dyskusja, jak tyle zamieszania wywołuje oczekiwanie na zwrotkę, to co mówić stosowanie całej ustawy pzp
A wszystko, przez jedną, mizerną żółtą zwrotkę.....:)
A wszystko, przez jedną, mizerną żółtą zwrotkę.....:)
A mi zamiast żółtej zwrotki wystarcza napis "Delivery Notification: Delivery has been successfull" który sam sobie drukuje na kartce dowolnego koloru...:D
Przepis art. 92 jednak nakazuje podać streszczenie (...) bez względu na to czy masz jedną ofertę (moim zdaniem trochę to mało logiczne), czy 100 ...
Jeżeli zastosowałaś kryterium oceny cenę 100 %, to popwinnaś podać cenę wybranej oferty (patrz Kometarz do Pzp pod redakcją Czajkowskiego).
a jeżeli oprócz ceny drugim kryterium była gwarancja to podaje cenę wybranej oferty i proponowaną gwarancję, czy tylko punkty przyznane i łączna punktację?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc