Temat: termin
Przepraszam za takie pytanie, ale muszę się upewnić dla świetego spokoju
termin na złożenie ofert i późniejszy termin na podpisanie umowy liczymy w dniach kalendarzowych, tak?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → termin
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przepraszam za takie pytanie, ale muszę się upewnić dla świetego spokoju
termin na złożenie ofert i późniejszy termin na podpisanie umowy liczymy w dniach kalendarzowych, tak?
Tak, ale z kalendarza prawosławnego.
jakiego prawosławnego? człowiek zestresowany a tu sobie jeszcze żarty stroją.nieładnie, nieładnie:)
Tak, kalendarzowych.
terminy najlepiej liczyć zgodnie z Kodeksem Cywilnym
A jak inaczej możesz? Po swojemu?
witam , jak ktoś potrafi...
A art. 14 PZP?
jest taki, owszem. Czy tam jest napisane że terminy reguluje KC? "...jeżeli przepisy ustawy nie stanowią inaczej". Czy do postępowań stosuje się tylko PZP i KC?
Dlaczego nie napisać o rzeczy dla Ciebie psz oczywistej? Może dla Mi368 to jakaś pomoc.
"...jeżeli przepisy ustawy nie stanowią inaczej" - czemu się na to powołujesz? Jakby stanowiły inaczej to też byś napisał post #5?
Przecież napisałem tę oczywistą dla mnie rzecz - nie wiem o co Ci chodzi.
a co jeszcze reguluje PZP czego nie szukasz w KC?
A co to ma do liczenia terminów?
Mniej więcej tyle, że nie jest to jedyna rzecz. Jak ktoś pyta to należałby odpowiedzieć możliwie grzecznie.
Ale my nie chcemy odrzucić oferty. Czytałeś co ja napisałem? Gdzie tam jest coś niegrzecznego?
Rozumiem, że Twoje "terminy NAJLEPIEJ liczyć zgodnie z Kodeksem Cywilnym" to tak przez grzeczność napisałeś, żeby nie było, że coś narzucasz...
Tak, ale z kalendarza prawosławnego.
tak, grzeczność nie, wskazówka.
A jaśniej?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → termin
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc