Temat: RB czy usługa
Mam taki dylemat. Demontaż i konserwacja - czyszczenie malowanie, mostu to RB czy usługa.
Gdyby most stał na swoim miejscu potraktowałbym to jako RB.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → RB czy usługa
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam taki dylemat. Demontaż i konserwacja - czyszczenie malowanie, mostu to RB czy usługa.
Gdyby most stał na swoim miejscu potraktowałbym to jako RB.
wg mnie RB:))
Ja dałabym jako robota budowlana
A CPV w tym zakresie?, o czym mówią?
Takie prace są wymienione w nowym rozporządzeniu w sprawie wykazu robót budowlanych - klasa 45.44.
Więc sprawa jest jasna.
Takie prace są wymienione w nowym rozporządzeniu w sprawie wykazu robót budowlanych - klasa 45.44.
No i ładnie - malowanie obiektów z zakresu inżynierii lądowej i wodnej. Tyle że malowany będzie rozebrany most który nie będzie już obiektem z zakresu inżynierii lądowej i wodnej
Hrabal napisał/a:Takie prace są wymienione w nowym rozporządzeniu w sprawie wykazu robót budowlanych - klasa 45.44.
No i ładnie - malowanie obiektów z zakresu inżynierii lądowej i wodnej. Tyle że malowany będzie rozebrany most który nie będzie już obiektem z zakresu inżynierii lądowej i wodnej
No cóż, też miałem taką refleksję. Ale jakąś decyzję trzeba podjąć, żeby wybrnąć i iść do przodu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc