1

Temat: Ogłoszenie w BZP

Pomocy

Wypełniam właśnie Ogłoszenie o zamówieniu w BZP i ciągle wyskakuj komunikat "wskazane pole musi być wypełnione" a pole to dotyczy : "Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających" a nie zaznaczyłem " przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających (dotyczy przetargu nieograniczonego i przetargu ograniczonego)"

O co chodzi....

2 (edytowany przez Bitter 2013-03-21 09:45:36)

Odp: Ogłoszenie w BZP

mam takie cyrki na mozili firefox hmm
Chyba na ie jest ok... Sprawdziłem i na IE działa wszystko ok. sorry za zawracanie d.... smile

3

ja mam pytanie takie:czy jak oglosze  w BZP ogloszenie moge je od razu przeniesc do pdf ( w celu wywieszenia na stronie int i tablicy)? bo jak przenosze do worda to mi sie tekst rozjezdza..prosze o techniczna pomoc:-)

4

Bitter napisał/a:

mam takie cyrki na mozili firefox hmm
Chyba na ie jest ok... Sprawdziłem i na IE działa wszystko ok. sorry za zawracanie d.... smile

Mi chodzi w obu przeglądarkach. Na przyszłość jeśli o coś woła to wpisz nie dotyczy:)

Marta napisał/a:

ja mam pytanie takie:czy jak oglosze  w BZP ogloszenie moge je od razu przeniesc do pdf ( w celu wywieszenia na stronie int i tablicy)? bo jak przenosze do worda to mi sie tekst rozjezdza..prosze o techniczna pomoc:-)

Najlepiej zainstalować sterowni drukarki - programik doPDF i ctrl+p - drukować:)

5

dzięki
na ta chwile pozostaje mi skanowanie wydruku z bzp:-(

6

Zainstaluj wirtualną  drukarkę PDF.

7 (edytowany przez Niedzwiadek 2013-03-27 19:26:20)

z chroma można od razu drukować do pdf`a bez konieczności instalowania wirtualnej drukarki, ale nie zaszkodzi zainstalować taką drukarkę wink

8

Czy ogłoszenie wydrukowanie bzp  powinno byc podpisywane przez kierownika zamawiającego ?

9

Nie.