Temat: SZYYYYYYyBKO
zmieniam treść umowy (mało istotny szczegół) muszę zmieniać ogłoszenie na UZP czy tylko notatka na BIP????????????????
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → SZYYYYYYyBKO
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
zmieniam treść umowy (mało istotny szczegół) muszę zmieniać ogłoszenie na UZP czy tylko notatka na BIP????????????????
Jeśli rzeczywiście mało istotny to nie musisz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wystarczająco szybko????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
TTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:) dzieki pozdrawiam
Chciałem pokazać bezsens używania ponadnormatywnej ilości znaków, ale jak widać nie udało mi się.
Ależ udało Ciiiiiiiii się - wszyscy widzimy, żeś sukces osiągnął ... :0
nie Darku, chodzi o post nr 3, a nie 2
rece mi drzały ważny przetarg a wójt na karkiem od rana stoi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → SZYYYYYYyBKO
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc