Temat: ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na strone internetową
Witam, czy mam obowiazek umieszczania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia publicznego na stronie internetowej- kontrolujacy mówią, że tak, a art.95 nic takiego nie mówi. prosze o pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na strone internetową
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy mam obowiazek umieszczania ogłoszenia o udzieleniu zamówienia publicznego na stronie internetowej- kontrolujacy mówią, że tak, a art.95 nic takiego nie mówi. prosze o pomoc
nie trzeba - ale .. wiesz ta jawność postępowania
Nie trzeba, kontrolujący są w błędzie.
Nie ma takiego obowiązku. Zamieszczasz wybór najkorzystniejszej oferty i tyle natomiast ogłoszenie o udzieleniu zamówienia tylko na BZP i finito.
Ach ci kontrolujący. Co inna kontrola to inne widzi mi się
Jak zamieścisz na BZP to jest tak jawne jak nigdy. Kiedyś zamieściłem w BZP ogłoszenie o zamówieniu, nie zdążyłem wrzucić na BIP i dostaje telefon z pytaniem dlaczego nie ma jeszcze siwz na BIP? 15 min. minęło od zamieszenia na BZP
Umowy są jawne, papiery są jawne. Jak się ktoś się nie interesuje, to i tak nie będzie szukał inform. o wyniku postępowania, a jak ktoś chce to znajdzie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie o udzieleniu zamówienia na strone internetową
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc