Temat: udostępnienie
Wykonawcy udostępnia doświadczenie i wiedzę podmiot w likwidacji - czy może ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → udostępnienie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonawcy udostępnia doświadczenie i wiedzę podmiot w likwidacji - czy może ?
Moim zdaniem może, wiedzy nikt nie odbierze.
Jeżeli nie bierze udziału w realizacji zamówienia, to bym uznał.
PS. A czy udowodnili, że będą dysponowali tymi zasobami przez cały okres realizacji zamówienia?
A to dobre jest. Wg mnie nie może. Ale nie wiem jak to uzasadnić
Wydaję mi się, że jeśli udowodnią, lub chociaż uprawdopodobnią, że będą dysponować zasobami na czas realizacji zamówienia, to można uznać. Jeśli nie udowodnią - wykluczamy.
No tak, tylko to ogólna zasada która zawsze musi być stosowana. Tu mamy wyjątkową sytuację w której nie wiadomo czy podmiot udzielający wsparcia nie zniknie z rynku i wykonawca przy realizacji zadania zostanie bez doświadczenia.
podmiot w likwidacja nie ma go już w KRS radca podjął decyzję nie może -jestem na urlopie nie czytałam opinii jak wrócę przekażę uzasadnienie
Skoro nie ma go już w KRS to i nie ma problemu. W takiej sytuacji każdy może napisać opinię
??????????
Co jest niezrozumiałe? Skoro podmiotu nie ma już w KRS to już nie jest w likwidacji tylko został zlikwidowany i nie istnieje. Sytuacja staje się oczywista, warunek doświadczenia i wiedzy nie jest spełniony.
?????????????????????????
Tak jak psz - podmiot nie jest w likwidacji tylko już został zlikwidowany (skoro nie ma go w KRS).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → udostępnienie
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc