Odp: Dostawa sprzętu komputerowego
Poszło szad
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Dostawa sprzętu komputerowego
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszło szad
Witam.
Ktoś się może spotkał z takim zapisem:
"W ramach badania i oceny oferty Zamawiający zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia wielokrotnych testów zaoferowanego sprzętu komputerowego.
Wykonawca na wezwanie dostarczy do testów sprzęt komputerowy o parametrach tożsamych z zaoferowanymi w ofercie wraz z dokumentacją techniczną w języku polskim lub angielskim w wersji papierowej lub elektronicznej umożliwiającej wydruk. Testy odbędą się w siedzibie Zamawiającego, w terminie wskazanym przez Zamawiającego, przy czym nie krótszym niż 5 dni od powiadomienia Wykonawcy o każdorazowym teście. Zamawiający ze swojej strony zapewnia dostęp do energii elektrycznej. Wszystkie pozostałe elementy niezbędne do wykonania testów i potwierdzenia spełniania wymagań technicznych opisanych w SIWZ wraz z oprogramowaniem testującym wymienionym przy opisie wydajności sprzętu leżą po stronie Wykonawcy."
Tak - w niektórych postępowaniach dotyczących budowy infrastruktury teleinformatycznej
bipi
czy ja również mogę prosić o podesłanie , dziękuję
e-maila mojego masz:-)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Dostawa sprzętu komputerowego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc