1

Temat: Nazwa zalącznika do SIWZ

Przetarg  na wynajem samochodów wraz z kierowcą, na potwierdzenie warunku dotyczącego dysponowania odp. potencjałem technicznym żądam posiadania co najmniej 2 mikrobusów oraz jednego samochodu wyposażonego w system klimatyzacyjny.
Mam problem z Nazwaniem załącznika-czy mogę go Nazwać wykaz pojazdów czy muszę dostosować się do nazwy z rozporządzenia: "wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych"

2

Odp: Nazwa zalącznika do SIWZ

Opcja nr.2 i wiadomo o co chodzi.

3

tzn. należy załącznik nazwać (dostosować do przedmiotu zamówienia) czyli wykaz czego?? urządzeń technicznych (czy samochody to urządzenia techniczne)

4

W nagłówku "wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych", w rozwinięciu uszczegóławiasz.

5

w SIWZ mam opisane co żądam na potwierdzenie tego warunku czyli : wykaz narzędzi, ...  itd., to czy błędem jest, ze piszę już konkretnie co składa się na ofertę, czyli wykaz pojazdów z rozwinięciem i załącznik też nazywam wykaz pojazdów, to chyba będzie ok. (strasznie to pogmatwane), bo jak zrobię to tak ja Ty piszesz to śmiesznie to będzie wyglądało Nagłówek Wykaz narzędzi...., a pod spodem wykaz pojazdów ..., Czy tak ma to właśnie wyglądać?

6

U mnie tak wygląda.

7

dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam