Temat: Wybór najkorzystniejszej oferty
Dopuściliśmy korespondencję z Wykonawcami drogą pisemną, elektroniczną oraz faksem.
Czy oryginały dokumentów wysłanych faksem musimy wysyłac pocztą ZPO, czy wystarczy sam polecony?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Wybór najkorzystniejszej oferty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dopuściliśmy korespondencję z Wykonawcami drogą pisemną, elektroniczną oraz faksem.
Czy oryginały dokumentów wysłanych faksem musimy wysyłac pocztą ZPO, czy wystarczy sam polecony?
Nie musicie wysyłać pocztą w ogóle
no i na stronie internetowej
nie musi być polecony wystarczy zwykły list tylko z dowodem wysłania np. listą.
nie musi być polecony wystarczy zwykły list tylko z dowodem wysłania np. listą.
Po co??? Szanujmy drzewka i pieniądze podatników!!!
BIPI ty jak zwykle, przecie ja tylko odpowiedziałam na ostatnia cześć pytania.
Oj tam, oj tam - wkurzam się jak widzę dopuszczoną drogę mailową i faks i dostaję oprócz tego za jakiś czas listem - nawet nie wiem jak to zarejestrować. Ale żeby było śmieszniej nie mogę tego wyplenić u siebie - jak tylko mnie nie ma, to od razu mi się jakieś zwrotki pojawiają
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Wybór najkorzystniejszej oferty
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc