Odp: wczesniejsze wniesienie wadium
Juz widze to wykluczenie za wniesienie wadium "po terminie"
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Wadium → wczesniejsze wniesienie wadium
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Juz widze to wykluczenie za wniesienie wadium "po terminie"
a ja mam nadzieję, że złozy ofertę tylko jedna firma (oczywiście stryjeczny brat....);) i że wszystko gładko przejdzie! Cóż... nic innego mi nie zostało.
bardzo dużo prawników "nie lubi" tej ustawy - jej dogłębna znajowość jest czasochłonna to dla takiego prawnika od wszystkiego jest b. nie na rękę więc - nie są fachowcami w temaci (w większości) ale ten twój kierownik to numer, choć nie wiem czy chodzi o kuzyna stryjka czy o zwykły brak zmysłu pozawalajacego poprawnie interpretować przepisy - współczuję Ci Maarta
ale ten twój kierownik to numer, choć nie wiem czy chodzi o kuzyna stryjka czy o zwykły brak zmysłu pozawalajacego poprawnie interpretować przepisy - współczuję Ci Maarta
A może ten kierownik to Tomasz Kwieciński, doktor nauk prawnych, radca prawny, współautor komentarza do PZP wydanego przez UZP, starszy wspólnik w kancelarii WKB, pełnomocnik w postępowaniach arbitrażowych i sądowych.. itd... itp... etc...?
nie to nie ten
a tak na marginesie to ciężki człowiek do współpracy, czasami zastanawiam sie po co ja jestem skoro uważa, że lepiej zna przepisy zamówień publicznych?:/
Po to żeby miał sie z kim podzielić odpowiedzialnością....
gwarancja wadialna....
patrz: Marko
Wczoraj 10:44:30
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Wadium → wczesniejsze wniesienie wadium
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc