26

Odp: wczesniejsze wniesienie wadium

Juz widze to wykluczenie za wniesienie wadium "po terminie" lol

27

a ja mam nadzieję, że złozy ofertę tylko jedna firma (oczywiście stryjeczny brat....);) i że wszystko gładko przejdzie! Cóż... nic innego mi nie zostało.

28

bardzo dużo prawników "nie lubi" tej ustawy - jej dogłębna znajowość jest czasochłonna to dla takiego prawnika od wszystkiego jest b. nie na rękę więc - nie są fachowcami w temaci (w większości) ale ten twój kierownik to numer, choć nie wiem czy chodzi o kuzyna stryjka czy o zwykły brak zmysłu pozawalajacego poprawnie interpretować przepisy - współczuję Ci Maarta

29

danaug napisał/a:

ale ten twój kierownik to numer, choć nie wiem czy chodzi o kuzyna stryjka czy o zwykły brak zmysłu pozawalajacego poprawnie interpretować przepisy - współczuję Ci Maarta

A może ten kierownik to Tomasz Kwieciński, doktor nauk prawnych, radca prawny, współautor komentarza do PZP wydanego przez UZP, starszy wspólnik w kancelarii WKB, pełnomocnik w postępowaniach arbitrażowych i sądowych.. itd... itp... etc...?
big_smile

30

nie to nie ten wink
a tak na marginesie to ciężki człowiek do współpracy, czasami zastanawiam sie po co ja jestem skoro uważa, że lepiej zna przepisy zamówień publicznych?:/

31

Po to żeby miał sie z kim podzielić odpowiedzialnością....  neutral

32

gwarancja wadialna....

patrz: Marko
Wczoraj 10:44:30