Temat: CEIDG
wykonawca w ofercie miał CEIDG ale bez daty = wydruku, lecz przybił pieczątkę za godność z oryg.
treść CEIDG jest tożsama z faktycznym bo wydrukowałem ale
czy wzywać do uzupełnienia czy tak to pozostawić ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wykonawca w ofercie miał CEIDG ale bez daty = wydruku, lecz przybił pieczątkę za godność z oryg.
treść CEIDG jest tożsama z faktycznym bo wydrukowałem ale
czy wzywać do uzupełnienia czy tak to pozostawić ?
Data wydruku to sprawa drugorzędna, treść to podstawa.
tak tak wiem, treść, wydrukowałem aktualny CEIDG i jest tożsamy,
No i gra.
Data wydruku to sprawa drugorzędna, treść to podstawa.
Mam wątpliwość. Gdzie w treści CEIDG jest informacja z datą oprócz prawego dolnego rogu kartki, czyli daty wydruku? Jak zweryfikować czy wydruk mieści się w 6-o miesięcznym okresie od daty złożenia ofert jak nie przez datę wydruku?
Wg mnie wezwać do uzupełniania.
Też był tak zrobił jak covec
ustawodawca powinien w takim przypadku dopuścić możliwość do pobrania z neta przez zamawiającego odpisu i byłby spokój.
Gorzej jak nie uzupełni, oj, będzie draka.
Po prostu go wykluczę... ale mi draka
Mam wątpliwość. Gdzie w treści CEIDG jest informacja z datą oprócz prawego dolnego rogu kartki, czyli daty wydruku?
No właśnie, a w tym rogu będzie widniała data po TSO, a z treści dalej nie będzie wynikało inaczej.
nie bądźmy tacy papiescy - masz wątpliwości to sobie sprawdż sam w CEIDG, po to została zrobiona ewidencja aby każdy z niej korzystał. Pamiętajmy, że jest to tylko wydruk potwierdzenia, pomimo daty wydruk nie potwierdza czy spełnia warunki zaraz po .. terminie czy przed. Data wydruku nie jest tożsama z datą spełnienia warunku - róbmy tak aby było nie tylko dobrze ale i bez zbędnych problemów. Jeszcze żadna kontrola w tym zakresie mi nie zausterkowała ...
Zgadzam się.
wykonawca uzupełnił, i dobrze, ale jak by nie uzupełnił to faktycznie trudna sprawa,
Po prostu go wykluczę... ale mi draka
Też bym go wykluczyła.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc