1

Temat: uzupen. dokumentu

Wykonawca został wezwany do uzupełn. wykazu osób, ze względu na na to, ze w podstawie dyspon. osobą wskazał osobę fizyczną np. Jana Kowalskiego i powoływałam się na to, ze niie dołączył do wykazu zobowiązania podmiotu trzeciego tzn. chodziło mi o to, ze nie ma zobowiazania jana kowalskiego, ze daje osobę wykazaną w wykazie.
W wyniku wezwania Wykonawca uzupełnił wykaz, zostawiając ta samą osobę w wykazie, natomiast zmienił podstawę dysponowania a mianowicie wpisał umowa o dzieło. Czy uznaję, czy powinno może być jeszcze dołaczone wyjasnienie wykonawcy, ze omyłkowo wpisał jako inf.o podstawie dysponowania Pana Jana Kowalskiego, a winno być umowa o dzieło

2

Odp: uzupen. dokumentu

Moim zdaniem można było najpierw wyjaśnić, ponieważ nie było wiadomo od samego początku jaka jest podstawa dysponowania, gdyż w rubryce "podstawa dysponowania" było tylko imię i nazwisko Jan Kowalski, czy tak?

3

tak własnie było

4

według mnie ok, co miałaś wyjaśniać????
powinnaś uznać uzupełniony dokument. Zamawiający wzywając o uzupełnienie kierował się tym co napisał wykonawca. Jak mogłaś domniemać, że się pomylił i podstawę do dysponowania chce wpisać umowę o dzieło czy inna formę prawną smile