Temat: ogłoszenie o udzieleniu zamówienia - roboty uzupełniające
Witam. Mam pytanie. Czy przy robotach uzupełniających w ogłoszeniu o udzielenie zamówienia należy zaznaczyć obowiązkowe czy nieobowiązkowe??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie o udzieleniu zamówienia - roboty uzupełniające
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam. Mam pytanie. Czy przy robotach uzupełniających w ogłoszeniu o udzielenie zamówienia należy zaznaczyć obowiązkowe czy nieobowiązkowe??
Jeżeli powyżej 30 000 to oczywiście obowiązkowe.
Witam, bardzo proszę o pilna pomoc, sytuacja
Czy po Informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty muszę informować wszystkich (po terminie związania z ofertą ) wykonawców czy tylko tych którzy wygrali
Zawiadomienie o wyborze przekazujesz wszystkim.
Czy po Informacji o wyborze najkorzystniejszej oferty muszę informować wszystkich (po terminie związania z ofertą ) wykonawców czy tylko tych którzy wygrali
O wyborze informujesz wszystkich ...
Ja nie rozmumiem samego pytania. Jest tak napisane, że nie wiem o co chodzi. Z tego co mi wiadomo, to informację o wyborze należy przekazać wykonawcy jeszcze w terminie zwiazania ofertą. Umowę można zawrzeć po terminie, ale wybór ma być w TZO.
To fakt że pytanie jest mało precyzyjne.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → ogłoszenie o udzieleniu zamówienia - roboty uzupełniające
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc