Temat: przetarg na spożywkę PILNE!!!!
Mam takie pytanko, czy mogę zrobić przetarg na dostawę art. spożywczych na 2008 r. w pażdzierniku i podpisać umowę w tym terminie, a w umowie zaznaczyć że dostawa produktów będzie dopiero od 01.01.2008 r.?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → przetarg na spożywkę PILNE!!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam takie pytanko, czy mogę zrobić przetarg na dostawę art. spożywczych na 2008 r. w pażdzierniku i podpisać umowę w tym terminie, a w umowie zaznaczyć że dostawa produktów będzie dopiero od 01.01.2008 r.?
No pewnie że tak
Możesz zawrzeć umowę w październiku a w oddzielnym paragrafie dać zapis że umowa zostanje zawarta na okres od 01 stycznia do .... Jeżeli Wykonawca się na zgadza to wydaje mi się że tak można.
Tzn. umowa zostanie zawarta w pażdzierniku, a termin realizacji będzie od 01.01.2008 do 31.12.2008. Zgadza sie?
dokładnie
Ale czy w ten sposób nie sciągnę na siebie protesty Wykonawców?
A co mieliby oprotestować?
właściwie to nie wiem..... Tak tylko się upewniam czy mozna wczesniej zrobić przetarg, bo na koniec roku, jak wszystkim wiadomo, jest niezły kocioł. Marko, jesteś niezawodny, dziękuję za rady;-)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → przetarg na spożywkę PILNE!!!!
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc