Temat: odzrucić czy wykluczyć
Wykonawca w złożonej ofercie wpisał zarówno cyfrowo i słownie taką samą kwotę za jedną przeszkoloną osobę i wartość całego zamówienia. czy tą ofertę odrzucić z art. 89.1 pkt.2 czy wykonawcę wykluczyć z art. 24.2.4
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → odzrucić czy wykluczyć
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonawca w złożonej ofercie wpisał zarówno cyfrowo i słownie taką samą kwotę za jedną przeszkoloną osobę i wartość całego zamówienia. czy tą ofertę odrzucić z art. 89.1 pkt.2 czy wykonawcę wykluczyć z art. 24.2.4
o co kaman?
w ofercie jaką złożył wykonawca podał cenę za jedną przeszkoloną osobę i wartość całego zamówienia taką samą . Te dwie kwoty są identyczne, choć wartość zamówienia powinna być równa cenie za jedną przeszkoloną osobę pomnożoną przez planowaną ilość ośób a nie taka sama.
na podstawie tak złożonej oferty nie jestem w stanie ocenić, która cena jest prawidłowa. Szkolenie ma być dla 20 osób tak więc cena na jedną przeszkoloną ofertę powinna być inna niż cena całego wartości zamówienia.
Proponuję rozważyć art.87 ust. 2 pkt 3 ustawy Pzp.
zastanawiałam się nad art.87 ust. 2 pkt 3 ustawy Pzp. ale skąd mam wiedzieć czy cena jednostkowa jest prawidłowa czy wartość całego zamówienia i czy to nie byłaby istotna zmiana w treści oferty?
Dlatego proponowałem rozważyć, skoro nie ma jak poprawić to klapa.
czyli wykluczyć z art. 24.2.4 czy odrzucić art. 89.1 pkt.2
89.1.2
dziekuję
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → odzrucić czy wykluczyć
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc