Temat: dostawa oleju opałowego
Jakie może być drugie kryterium przy dostawie oleju opłaowego?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → dostawa oleju opałowego
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie może być drugie kryterium przy dostawie oleju opłaowego?
A po co?
Jako powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych.
Cz dostawa oleju opałowego jest ogólnie dostępna?
Witam,
zgadzam się z przedmówcami.
Powszechność nie oznacza że można go kupić w każdym sklepie ale to, że posiada ustalone standardy jakościowe o czym pisał Marcel. Zamówienia na olej były realizowane wczoraj, są dzisiaj i będą jutro.
No chyba że masz taka sytuację, że olej będzie używany do prototypowego urządzenia i trzeba np. opracować odpowiednią mieszankę na potrzeby tego urządzenia.
Jeżeli mimo wszystko chciałbym określić jakieś dodatkowe kryterium wybrałbym czas dostawy.
Pozdrawiam,
Adam
Cz dostawa oleju opałowego jest ogólnie dostępna?
Tak
ja bym dał drugie kryterium termin dostawy np max 4 dni tak czy siak a poniżej punktował
ja bym dał drugie kryterium termin dostawy np max 4 dni tak czy siak a poniżej punktował
Skoro tak lubisz
to może akurat podnieśc cenę a czy koniecznie zależy Ci na dwóch-trzech dniach różnicy?
też to analizowałem ale jak trzeba dać drugie kryterium, to coś trzeba wymyśleć,
ja mam zazwyczaj tak że postępowania muszę na łeb na szyję robić, bo a to projekt ruszył, a to w ostatniej chwili centrala kase przysłała i jest 1 miesiąc na zrobienie jakis szkoleń a to to a to siamto, i czasami nie ma po ludzku czasu siąść i podumać nad sensownymi rozwiązaniami,
witaj w klubie
Na szkoleniu, w temacie, J.Czaban wyraźnie podkreślał, że jest to dostawa "powszechnie dostępna".
dziękuję myszy1953
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → dostawa oleju opałowego
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc