Temat: OLEJ OPAŁOWY
Witam
dziś się zalogowałam po raz pierwszy . Czy ktoś z was robił przetarg na dostawe OLEJu opałowego.Przetarg nieograniczony.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Umowy w zamówieniach publicznych → OLEJ OPAŁOWY
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
dziś się zalogowałam po raz pierwszy . Czy ktoś z was robił przetarg na dostawe OLEJu opałowego.Przetarg nieograniczony.
Ja nie robiłem. A jaki masz problem?
w sumie ogarniam to wszystko , przejęłam obowiązki zamowienia publiczne i zastanawiam się nad specyfikacją .Czytam codziennie ustawę , żeby czegoś nie przeoczyć
druki ZP AKTUALNE!!!!
Jak masz problem napisz maila. Już podsyłałem swoją siwz na forum.
siwz mam !!! tylko się zastanawiam czy w punkcie kryterium oceny mam podać cena najniższa i nic więcej .
Jaki bierzecie wskaznik cen wg art.34 ust.1 pkt 1 PZP , gdy prezes GUS podaje , że taki wzrost cen na dzisiaj kształtuje się na poziomie 2,1 % , czy to nie jest mało gdy się patrzy realnie na wzrost cen .
Myslę, że kryterium cena 100 % wystarczy, bo vo możesz oceniać więcej przy dostawie oleju?
Ja wskaźnika nie stosowałem od stycznia, to nawet nie wiem jaki teraz jest publikowany.
Widzisz Jacku a ja doczytałam, że wskażnik się bierze wg ustawy budzetowej i na ten rok jest 101,9%
a jeszcze jedno może masz jakiś schemat czyli co pokolei np. przetarg nieograniczony
1.wniosek np. zgoda dyrektora/kierownika o rozpoczęcie procedury przetargowej
2.ustalenie wartości
3.siwz(załączniki)
4 ogłoszenie bzp
5zamiszczenie na stornie itd.
na adres 1jarecka@wp.pl i regulamin twój poniżej 14 000 euro chcem go porównać
Poszło
poszło dzięki .bedzie to I mój przetarg , więc chyba napewno będę miała jeszcze pytania.. 14 rusza machina.
A ja 14 zaczynam...nową pracę...:)
Czyżby w KIO?
To mam nadzieję słoniku , że adres e-mila będzie mi znany.Powodzenia w nowej pracy w tej co napisał Tymek .nie dziękuj PA
CBA
to żart.
Mój też żart Adres @ pozostaje ten sam.
Witam witam
Przyłączę się do dyskusji. Jestem w identycznj sytuacji. Jestem nowa w przetargach i tez mam do zrobienie przetarg na olej:) .
Zaciekawiło mnie co pisałas o wskażnikach?? Nie bardzo łapię . Co i jak z tymi wskaznikami.A moze tez bym dostała SIWZ na maila:)
ok podaj swój e-mail
emilia.luk@wp.pl
nr gg jak mozesz korzystać 3880033
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Umowy w zamówieniach publicznych → OLEJ OPAŁOWY
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc