1

Temat: rozbieżności w ogłoszeniu

mam problem, proszę pilnie o pomoc zamówienie pow.137 000-przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaz urzadzenia- w SIWZ  i na stronie Zamawiajacego jest termin realizacji zamówienia: dostawa jednorazowa do 4 tygodni od dnia podpisania umowy, montaż urzadzenia w ciągu 2 tygodni od dostarczenia urzadzenia, natomiast   w Dzienniku UUE termin realizacji -28 dni-czyli tylko termin dostawy- czy mozna jakoś z tego wyjść -ewentualnie przesunąc termin otwarcia / planowany na 28.11 bardzo nam zależy na pilnym zakupie urzadzenia

2

Odp: rozbieżności w ogłoszeniu

Jest opcja modyfikacji ogłoszeń unijnych ale nie testowałem i nie wiem w jakim zakresie można to zrobić. Rzecz jasna termin realizacji nie jest kryterium oceny ofert?

3

maciek1 napisał/a:

w SIWZ i na stronie Zamawiajacego jest termin realizacji zamówienia: dostawa jednorazowa do 4 tygodni od dnia podpisania umowy, montaż urzadzenia w ciągu 2 tygodni od dostarczenia urzadzenia, natomiast   w Dzienniku UUE termin realizacji -28 dni-czyli tylko termin dostawy

No i prawidłowo. W ogłoszeniu wpisujesz tylko jeden termin.
Na co chciałbys to zmienic?

4 (edytowany przez lolilap 2007-11-07 08:34:36)

dlatego ze powinien wpisac 6 tygodni czyli 42 dni.... 

maciek1
zmodyfikuj ogloszenie - to jest dopuszczalne /oczywiscie jesli to nie jest kryterium/.

5

dzięki bardzo, zrobiliśmy sprostowanie  z 28 na 42 myślę ,.że bedzie OK bo termin realizacji nie jest kryterium oceny, ale ulga.