Temat: Ogłoszenie a dni robocze
Witam.
W SIWZ mam termin wykonania w dniach roboczych. W ogłoszeniu o zamówieniu w BZP jest tylko " okres w dniach"...
Co w takiej sytuacji?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → Ogłoszenie a dni robocze
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
W SIWZ mam termin wykonania w dniach roboczych. W ogłoszeniu o zamówieniu w BZP jest tylko " okres w dniach"...
Co w takiej sytuacji?
Kalendarzowe ... lub ... ogłoszenie o zmianie ogłoszenia - jest .... - winno być ....
w ogłoszeniu o zamówieniu nie można zaznaczyć o jaki dzień chodzi czy roboczy czy kalendarzowy
Wpisałem , że chodzi o dni robocze w "dodatkowych informacjach" w ogłoszeniu w bzp Może tak być?
skoro jest tak samo w SIWZ i ogłoszeniu - to tak -
a dlaczego tak? w dniach roboczych z 15 dni roboczych =3 tygodnie
Dni robocze dla jednego są takie a dla drugiego są inne - jak Darek - albo kalendarzowe - albo zmiana ogłoszenia jest... winno być.... + zdefiniowanie dni roboczych
Dzięki. Mam zdefiniowane co Zamawiający uważa za dni robocze.
to podaj taką definicję bo może się przydać
Dni robocze dla jednego są takie a dla drugiego są inne - jak Darek - albo kalendarzowe - albo zmiana ogłoszenia jest... winno być.... + zdefiniowanie dni roboczych
bardzo odkrywcze
Odkrywcze, a jakże - 18 dni roboczych to 3 tygodnie
Mam "Dni robocze: od poniedziałku do piątku (za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy)"
Spoko - to była odpowiedź na posta Myszek
Ogłoszenie o zamówieniu chcę zamieścić dzisiaj tj. 27.08 (7 dni ) czy otwarcie ofert mogę zrobić 4.09 czy 5.09
4.09 (5 to chyba sobota)
no tak więc 7 dzień to 4.09 czy 7.09
7 dzień to 03.09 czyli 04.09 otwarcie.
Dziękuje za pomioc
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Ogłoszenia → Ogłoszenie a dni robocze
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc