1

Temat: Dwoch liderow

Dwoch liderow
Hej mam dylemat i nie wiem co zrobic
Otwarcie ofert mialam dnia 15.07
Wplynela mi oferta konsorcjum P (lider) oraz C (czlonek)
Upowaznienione osoby firmy  P w dn 10.07 umocowaly Pana Mariusza do reprezentowania jednoosobowo spolki P w przedmiotowym postepowaniu w szczegolnosci do podpisywanis oferty, potwierdzania za zgodnosc, negocjowania itp.
W zwiazku z tym Pan Mariusz(umocowany przez firme P) podpisal pelnomocnitwo konsorcjum razem z upowaznionymi osobami z firmy C (pelnomonitwo z dn 14.07). Z zwiazku z tym iz pelomocnitwo udzielone przez upowaznione osoby firmy P dla pana Mariusza nie uwzglednialo umocowania do podpisania pelnomocnitwa konsorcjum Zamawiajacy wezwal do uzupelnienia tego pelnomovnitwa
W dniu 27.07 otrzymano uzupelnienie ale pelnomonitwa konsorcjum z data 14.07 ktore podpisaly juz upowanione osoby tych Dwoch firm czyli P i C tylko w pelnomonitwie zmienili lidera konsorcjum tj na firme C. Pozniej Zamawiajacy w dniu 28.07 doslal jeszcze pelnomonitwo upowazniajce pana Mariusza z dn 12.07 z dodanym zapisem "podpisania pelnomonitwa konsorcjum ustanawiajacego lidera" dodam jeszcze ze te dwa uzup wplynely w terminie
Prosze o pomoc mam Dwoch liderow ..... Cala oferte podpisywal pan Mariusz  ....

2

Odp: Dwoch liderow

http://blogprawazamowienpublicznych.blogspot.com/2012/12/konsorcjum-moze-swobodnie-zmieniac.html