Temat: art. 93 ust. 1 pkt 1
uniważniłam, postepownaie na podstawie art. 93 ust. 1 pk 1 mogę tego samego dnia wszcząć kolejne w tej sprawie?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → art. 93 ust. 1 pkt 1
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
uniważniłam, postepownaie na podstawie art. 93 ust. 1 pk 1 mogę tego samego dnia wszcząć kolejne w tej sprawie?
oczywiście
dzieki wolę się upewnić:)
Zaraz zaraz...danaug, przecież gdy miałaś 10 ofert i wszystkie odrzuciłas, to masz przecież termin na protesty... Niektórzy myla zapis pkt 1 z nie złożeniem ofert wogóle.
Dorotko, jeżeli nie miałas żadnych ofert, to możesz wszcząć postępowanie tego samego dnia, ale jeżeli miałas oferty i odrzuciłas wszystkie - czekasz 7 dni (protesty)
czekasz 7 dni (protesty)
A dlaczego 7 a nie 70?
Przecież ktoś może sie obudzić i po 70 dniach złożyć protest i co wtedy??
Albo po 700...ech Piotrek, kobieta pyta powaznie, a Ty sobie jaja robisz
Dorotko - w kwestii możliwości wszczęcia nowego postępowania niezwłocznie po unieważnieniu napisano na tym forum już duuuuuuuuużo postów i generalnie można powiedzieć, że wykształciły sie dwie szkoły: dosyć powszechna i Jacka
Albo po 700...ech Piotrek, kobieta pyta powaznie, a Ty sobie jaja robisz
To chyba Ty jaja sobie robisz. Ja je już mam.
No w mordę, Marko, wczytaj sie dokładnie w temat, bo często wyskakujesz jak Filip z konopii... Jest jeszcze trzecia szkoła...Marko i Piotrka
bo często wyskakujesz jak Filip z konopii...
Jakoś nie zauważyłem byś mi zwracał uwage przy tych rzeczonych wyskokach...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → art. 93 ust. 1 pkt 1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc