Temat: Aktualne dokumenty
Wykonawca zmienił siedzibę i nazwę (KRS, NIP, REGON - ten sam) czy dokumenty jakie posada ( z ZUS, US, KRK ) można mimo to nazwać aktualnymi ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Aktualne dokumenty
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wykonawca zmienił siedzibę i nazwę (KRS, NIP, REGON - ten sam) czy dokumenty jakie posada ( z ZUS, US, KRK ) można mimo to nazwać aktualnymi ?
Moim zdaniem nazwa i siedziba mają drugorzędne znaczenie.
Dziękuje za odpowiedz, tez mam takie zdanie, ale jak to wytłumaczyć zamawiającemu?
Dziękuje za odpowiedz, tez mam takie zdanie, ale jak to wytłumaczyć zamawiającemu?
Przedstawiając powyższe w drodze wyjaśnień przy załączeniu odpowiedniej zmiany w KRS (chociaż to ostatnie - to nawet więcej niż trzeba, bo do KRS-u - sam Zamawiacz ma dostęp i widzi, że Wykonawca zmienił nazwę i siedzibę ale to dalej ten sam wykonawca).
W mojej ocenie dokument np. z Zus-u, w którym to dokumencie ZUS posługuje się aktualną nazwą i siedzibą wykonawcy w dniu jego wystawienia - pozostaje dalej aktualny w odniesieniu do jego treści (że nie zalega).
NIP dla przedsiębiorcy to jak PESEL dla nas co tu tłumaczyć
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Aktualne dokumenty
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc