Odp: Czy mogę wnieść protest...
nie przypuszczalam ,że taki mały przecinek wywoła taką dłuuuga polemikę ale chyba już wszystko jest jasne w tej sprawie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Protest, odwołanie, skarga → Czy mogę wnieść protest...
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie przypuszczalam ,że taki mały przecinek wywoła taką dłuuuga polemikę ale chyba już wszystko jest jasne w tej sprawie
Ja też mam nadzieję, że wszystko jest jasne
I każdy odróżnia warunki od dokumentów, a ogłoszenie od SIWZ.
P.S. A tak w ogóle, to autor wątku już o nas zapomniał. I nawet nie wiemy co było w ogłoszeniu, a co w SIWZ...
Tak na pierwszy rzut oka to będąc Zamawiajacym nie ciągnęłabym dalej tego postępowania tylko unieważniła art. 93 ust1 pkt 7. Trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy przypadkiem w postępowaniu nie doszło do naruszenia przepisów mających wpływ na wynik postępowania? Dlaczego nie było uzupełnienia dok. na potwierdzenie spełnienia warunku? Dobry by był protest Wykonawcy na wykluczenie, odrzucenie, wybór oferty...
Co do treści ogłoszenia i SIWZ to moim zdaniem w zakresie opisu warunków udziału oraz ich oceny spełniania to te dwa dokumenty muszą być tożsame, natomiast dopiero (tylko) w SIWZ art. 36 ust 1 pkt 6 jest mowa o dokumentach na potwierdzenie spełnienia war.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Protest, odwołanie, skarga → Czy mogę wnieść protest...
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc