Temat: sprostowanie do BZP
Witam !!
Bardzo prosze o pomoc ogłosiłam przearg na wykonanie drogi pod pewna nazwą zadania, okazało się że ta nazwa powinna być inna. Wysłałam sprostowanie do BZP w którym zmieniłam nazwę zadania na poprawną i analogicznie zmieniłam treść SIWZ . Nie dostałm jednak potwierdzenia e-mailem z BZP iż sprostowanie zostało umieszczone będz nie, pewna jednak byłam że tak jest bo nazwa zadania to moim zdaniem nie opis przedmiotu zamówienia. W obecnej chwili jestem już po rozstrzygnięciu przetargu i wyborze wykonawcy i dostałam pismo że zamieszczenie sprostowanie nie spełnia warunków pozwalających na publikację w BZP, gdyz nie mogę zmieniać opisu przedmiotu zamówienia, kryteriów ..itd. Prosze mi poradzić bo moim zadniem pod nazwa zadania rozumiem konkretnie nazwę a pod opisem przedmiotu zamówienia to co ma być wykonane konkretnie i co w moim przypadku nie zmieniło się.Sprostowania sa przyjmowane przez UZP komputerowo a niestey pod opisem przedmiotu zamówienia jest tez i nazwa i jak sądzę sprostowanie z tego powodu zostało odrzucone. Moim zadniem zupełnie niezgadza sie to z zapisami ustawy art. 29 gdzie wyrażnie jest napisane co ma zawierac opis przedmiotu zamówienia nie ma tam zupełnie mowy o nazwie zamówienia.
Teraz nie wiem co mam zrobić, uniewaznic postepowanie (na jakiej podstawie) czy napisać notkę słuzbową wyjasniajaca cała sytuację potwierdzona przez radcę prawnego, lub....może jest jakies inne rozwiązanie. Prosze o pomoc co powinnam teraz zrobić ??