Temat: Elektronizacja zamówień
Czy przygotowujecie się już w jakiś sposób do przyszłorocznej elektronizacji zamówień - czy jeszcze za wcześnie na taką rozmowę?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Elektronizacja zamówień
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy przygotowujecie się już w jakiś sposób do przyszłorocznej elektronizacji zamówień - czy jeszcze za wcześnie na taką rozmowę?
Też jestem ciekawa jak do tego podejść, czym to się je
ja czekam aż Wy mi coś powiecie
jakieś rozporządzenie Janek już podrzucił ciekawe jak sobie radzą Ci którzy już muszą stosować
To powiedzcie mi czego tak naprawdę dotyczy informacja z 3 lipca podana na stronie UZP - "Informacja dotycząca Projektu e-Zamówienia">????
tez się nad tym zastanawiam. a robicie już jakieś zamówienia na dodatkowy serwer do przechowywania takich danych? bo przecież na zwykłego emaila służbowego to chyba nie będzie przychodzić, bo to żadnych zabezpieczeń przed ewentualnym otwarciem. ktoś technicznie coś analizował?
znając życie akurat w naszej jednostce będzie się to wszystko robiło na ostatnią chwilę
Rozporządzenie z wczoraj:
http://www.dziennikustaw.gov.pl/du/2017/1320/1
Mam nadzieję ze na rynku pojawią się gotowe rozwiązania - programy do obsługi ZP
też mam taką nadzieję
moja jednostka jest na to zupełnie nieprzygotowana ...
ja również liczę na jakieś ,,gotowce" do obsługi
Niech lepiej zrobią porządek z ogłoszeniami przecież to koszmar jeden jest...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → Elektronizacja zamówień
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc