Temat: sp. z.o.o. s.k.
Jakie dokumenty rejestrowe ma złożyć taka spółka czyli sp. z o.o. s.k.??? bo zgłupiałam ??? czy KRS obu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → sp. z.o.o. s.k.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie dokumenty rejestrowe ma złożyć taka spółka czyli sp. z o.o. s.k.??? bo zgłupiałam ??? czy KRS obu?
Ma złożyć "taka spółka".
A z czego wynika, że ma składać jakiekolwiek ? W rozporządzeniu w sprawie dokumentów........ nic takiego nie znajduję
Marek konsekwentnie nie widzi potrzeby zerkania w KRS.
Zgadza się, dokumentów tych możemy żądać tylko w jednym przypadku tj art 24 ust. 5 pkt 1).
zgadza się, ale ja uważam że na potrzeby prawidłowości złożenia oferty powinniśmy sami w te dokumenty pozaglądać, choć wiem wiem ... to o niczym nie przesądza
art.24.ust.5.1 zastosowano! wiem doskonale ,że można sobie wydrukować ale i tak mam obowiązek zażądać przy wezwaniu o dokumenty. S-ka z o.o. jest komplementariuszem a więc moim zdaniem powinien Wykonawca złożyć (lub ja mam sobie wydrukować) oba KRS aby zdobyć wiedzę czy oferta została prawidłowo podpisana.???
art.24.ust.5.1 zastosowano! wiem doskonale ,że można sobie wydrukować ale i tak mam obowiązek zażądać przy wezwaniu o dokumenty. S-ka z o.o. jest komplementariuszem a więc moim zdaniem powinien Wykonawca złożyć (lub ja mam sobie wydrukować) oba KRS aby zdobyć wiedzę czy oferta została prawidłowo podpisana.???
raczej czy nie ogłoszono upadłości a czy dobrze podpisana to przy okazji
to wynika z artykułu! oczywista oczywistość.
myszy1953, czy to ta myszy1953 - bo nie poznaję?!
komplementariusz: NIE
Oj ta Panie Mecenasie Mirasie!!!! tylko z długoterminową chorobową przerwą - może za długa narkoza!! hahaha . Pytanie zadałam bo koledzy z działu uważają ,że tak jest prawidłowo!!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Zakres stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych → sp. z.o.o. s.k.
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc