Odp: Regulamin pracy komisji przetargowej a elektronizacja
też Fart otrzymałeś wniosek o dostęp do informacji publicznej?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Komisje przetargowe → Regulamin pracy komisji przetargowej a elektronizacja
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie ma, ale regulamin jest chyba wprowadzany zarządzeniem kierownika?? a Zarządzenia się publikuje w serwisie prawa miejscowego - czyli będzie. Poza tym lepiej pokać bo po co odpisywać na furę pism dotyczących informacji publicznej
niestety ta firma lubi popsuć humor
no a z tą średnią ilością złożonych ofert dla zamówienie powyżej 10 tyś to przesadzili
no a z tą średnią ilością złożonych ofert dla zamówienie powyżej 10 tyś to przesadzili
jo z tą średnią jest tak ze są różne sposoby jej liczenia:)
owszem miałem i odpowiadam, iż takiej statystyki nie prowadzę a wszystkie <30 są i tak publikowane na BiP
owszem miałem i odpowiadam, iż takiej statystyki nie prowadzę a wszystkie <30 są i tak publikowane na BiP
A mogę napisać tak jak powyżej , że nie prowadzę takiej statystyki (tzn średniej ilości ofert na postępowanie), że gdybym chciał to zrobić to wtedy wg mnie jest to inf . przetworzona w zakresie wymagającym znacznych nakładów pracy.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Komisje przetargowe → Regulamin pracy komisji przetargowej a elektronizacja
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc