Temat: uzupelnienie dokumentu oraz nie poprawione oferta
1.PILNe! prosze mi podpowiedziec ile dni dac wykonawcy na uzupełnienie dokumentu z KRK?
2. jak potraktowac oferte która nie w każdej pozycji poprawiła ofertę zgodnie z modyfikacją siwz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → uzupelnienie dokumentu oraz nie poprawione oferta
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
1.PILNe! prosze mi podpowiedziec ile dni dac wykonawcy na uzupełnienie dokumentu z KRK?
2. jak potraktowac oferte która nie w każdej pozycji poprawiła ofertę zgodnie z modyfikacją siwz?
A czego modyfikacja dotyczyła? Jakich pozycji? Czy nie poprawienie ich ma wpływ na coś?
jak chcesz go odrzucić to dwa jak nie to pięć, hi, hi, a tak poważnie sama określach termin, bez względu na to czy to "KRK" czy "wykaz...".
zależy co było do poprawienia, ale w 99% odrzuca się ofertę Marto!
ooooo, cześć kolego, jednocześnie pisaliśmy posta, ja później przesłałam bo miałam tel..
modyfikacja poprawiala dwa symbole tonerow, wykonawca nie poprawil ich w ofercie..moge wezwac go do zlozenia wyjasnien?
Możesz. (87.1)
Witaj koleżanko
co z mailemmm
Mailowywać?
czyli jesli wykonawca uzna ze to oczywista omylka pisarska i pozwoli na poprawe tychze symboli nie zmieniajac ceny mozemy to uznac?
wzywaj do uzupełnienia dokumentu w całości z dokonanymi poprawkami, daj termin 3 dni, jak nie uzupełni, to odrzucaj, albo wykluczaj i odrzucaj, zależy od dokumentów
no to niezle mi pokrecilas Agatanna:-)
1. wzywam do uzupelnienia KRK- daje np. 3 dni
2. wzywam do wyjasnień oferty odnośnie tych dwoch pozycji tonerow- daje np. 3 dni
czyż nie tak?bo juz sie pogubilam..
tak, dokładnie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → uzupelnienie dokumentu oraz nie poprawione oferta
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc