Temat: Protokół
Przetarg nieograniczony do progu unijnego.
jakie powinny być załaczone druki dodatkowe do ZP-2 i ZP-2/PN.
Wyczytalam, ze ZP-14 i ZP-21 tylko nie wiem o co chodzi z ZP 14?
Co to są oferty orientacyjne ?
dziekuje z góry za pomoc
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przetarg nieograniczony do progu unijnego.
jakie powinny być załaczone druki dodatkowe do ZP-2 i ZP-2/PN.
Wyczytalam, ze ZP-14 i ZP-21 tylko nie wiem o co chodzi z ZP 14?
Co to są oferty orientacyjne ?
dziekuje z góry za pomoc
Oferty orientacyjne wystepują w dynamicznym systemie zakupów (Rozdział 2 Pzp).
Ja do ZP-2 załączam ZP-11, 12, 17, 21
ZP11, ZP12, ZP17, ZP 21, w razie wykluczenia lub odrzucenia ZP18 i ZP19 itd. Ale po co ZP 14? Art. 105 - o.o. Ustanawiasz dynamiczny system zakupów?
znowu mnie uprzedziłeś
Uprzedziłem bez uprzedzenia
I jeszcze ew. ZP-22
i ew. ZP23 , "język do Jacka"
No właśnie, jak to jest z tymi drukami dodatkowymi. W obowiązującym rozporządzeniu dot. protokołu jako druki dodatkowe w przetargu poniżej progów unijnych wymieniono tylko ZP-14, 21 i 24 (paragraf 3 rozporządzenia).; czyli pozostałe - 12,17,18,19 - nie są obecnie konieczne? W protokole ZP-2 również brakuje odwołań do tych druków, są tylko w ZP-1.
W ZP2 brakuje ale wskazuje na nie paragraf 3 ust 1 rozporządzenia
No właśnie, jak to jest z tymi drukami dodatkowymi. W obowiązującym rozporządzeniu dot. protokołu jako druki dodatkowe w przetargu poniżej progów unijnych wymieniono tylko ZP-14, 21 i 24 (paragraf 3 rozporządzenia); czyli pozostałe - 12,17,18,19 - nie są obecnie konieczne?
Nie da sie ukryć.
Nikt nie próbuje ukrywać
Konieczne nie są, ale można je stosować? bo przeciez informacje w nich zawierane - zwłaszcza 12 i 17 - są dosyć istotne dla postępowania, nieprawdaż?
bo przeciez informacje w nich zawierane - zwłaszcza 12 i 17 - są dosyć istotne dla postępowania, nieprawdaż?
Prawdaż tylko cóż stąd skoro obowiązku ich sporządzenia nie ma - no ale na nadgorliwość też ciężko znaleźć środek .
Każdy dodatkowy niewymagany przepisami kwit to potencjalne źródło pożywki dla kontroli - takie jest moje motto
Każdy dodatkowy niewymagany przepisami kwit to potencjalne źródło pożywki dla kontroli - takie jest moje motto
To motto jest również moje!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc