Temat: Jak długo trzymać próbki
Czy jest gdzieś jasno określone Jak długo powinno się zachowywać próbki dołączane do oferty?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Jak długo trzymać próbki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy jest gdzieś jasno określone Jak długo powinno się zachowywać próbki dołączane do oferty?
można do upływu terminu ważności....;)
papier toaletowy? hmm.........
papier toaletowy? hmm.........
Hahahaha, spadłem z fotela . Lepiej trzymać bo w razie niemca sie może przydać jak sie skończy w toalecie
miękki i kolorowy? ile masz rolek?
Jeżeli był biały, to trzymaj go aż pożółknie lub napisz w protokole, że komisja testując go zuzyła cały, bo przed testowaniem była karmiona fasolką po bretońsku
A tak powaznie, to trzymaj go wraz z dokumentacją postepowania przez 4 lata, a później możesz się nim podetrzeć Tylko nie dokumentacją, bo jest za twarda...:)
Widze ze wam wesoło bardzo w tym jakze powaznym temacie
Kasandro, poproś wykonawcę o zwrot próbek i będzie po sprawie
poproś wykonawcę o zwrot próbek i będzie po sprawie
Raczej, poproś wykonawcę o prośbę o zwrot próbek
Kasandro, odpisałem Ci bardzo poważnie
Panie Jacku , to chyba oczywiste, Kasandra na pewno zrozumiała, Gdybym odpowiadała na Pana takie pytanie, odpowiedziałabym: art 97 ust 2.;)
A skąd Pani Agato ma Pani pewność że Kasandra zrozumiała? Hę? Trza napisac jasno, aby była oczywista oczywistość
Art. 97 ust.2 jest OK, myslalam tylko ze jest cos bardziej uscislającego, np. termin na wnioski w spr. zwrotu próbek,
żeby była jakaś granica czasowa,po przekroczeniu której można porzucić wszelką nadzieję
oczywista oczywistość to domena madziulki, a może sine dubio po markowemu, zostańmy przy jasności wypowiedzi, odpowiedzi a szcególnie umysłu.............
Iustitia est constans et perpetua voluntas ius suum cuique tribuendi ................
zostańmy przy jasności wypowiedzi, odpowiedzi a szcególnie umysłu.....
Hough
Marko.....no nie.......jestem pod wrażeniem .......ktos sie tutaj od nas uczy........;)
Do tego tekstu słów mi brakuje.....
Lecz gdy to wszystko razem zsumuje...
Wychodzi jedna wielka zagadka....
To z ...imo pectore...wzięła nam Agatka
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Jak długo trzymać próbki
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc