Temat: strona prowadzonego postępowania
Czy strona zamawiającego może być stroną prowadzonego postępowania tzn. będzie zamieszczone SWZ itd a na miniportalu składanie/otwarcie wskazanie jako strony prowadzonego postępowania strony zamawiającego ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → strona prowadzonego postępowania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy strona zamawiającego może być stroną prowadzonego postępowania tzn. będzie zamieszczone SWZ itd a na miniportalu składanie/otwarcie wskazanie jako strony prowadzonego postępowania strony zamawiającego ?
Jak dla mnie powinna być oddzielna zakładka na postępowania
No właśnie. Też jestem ciekawa jak rozumieć stronę prowadzonego postępowania.
Jako stronę zamawiającego, np. BIP. Miniportal wykorzystuję jako miejsce do zaszyfrowania ofert.
Co do zasady należy podać ogólną nazwę strony dla strony zamawiającego (np. www.xxxx.pl) a stroną a której udostępniane będą zmiany i wyjaśnienia treści SWZ jest np. zewnętrzny dostawca platformy zakupowej (np. platformazakupowa.pl/pn/xxxx) lub dedykowana strona na której są aktualne przetargi (np. www.xxxx.pl/przetargi/aktualne/publiczne)
nasi radcy twierdzą że stroną postępowania może być tylko miniportal albo platforma komercyjna jakoś ciężko mi się z tym zgodzić
Dla mnie stroną postępowania jest miejsce, gdzie zamawiający zamieszcza dokumenty postępowania. Jeśli ktoś umieszcza je na miniportalu albo platformie - ok. Ale jeśli ktoś zamieszcza dokumenty na bip-ie, to bip jest stroną postępowania. Miniportal służy szyfrowaniu ofert.
Poza tym, w miniportalu podaje się stronę postępowania
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → SWZ → strona prowadzonego postępowania
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc