1

Temat: ogł. o zamówieniu, różne dośw. w każdej części

Witam. Musimy w ramach Polskiego ładu ogłosić duży przetarg z podziałem na części w ramach każdej z części musimy dać inne doświadczenie i inny wymagany wykaz osób i pojawia się problem jak to zapisać w formularzu ogłoszenia o zamówieniu, gdyż w Sekcji IV Przedmiot zamówienia  wpisuję: Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: NIE, Ofertę można składać na wszystkie części. Możliwe jest składanie ofert częściowych: TAK, Liczba części: 3, później wypełniam wymagane pkt. odnośnie krótkiego opisu, kodów CPV, kryteriów oceny ofert. Nie ma natomiast możliwości (albo przynajmniej ja nie potrafię) aby podać w kolejnej Sekcji V Kwalifikacja wykonawców  warunki udziału do każdej z 3 części. Pani na infolinii  ezamowienia  twierdzi, ze się da ale ja nie mam pojęcia jak to zrobić. Czy mieliście taką sytuację ? A może wszystkie warunki podać ogólnie w tej sekcji - Kwalifikacja wykonawców  wyszczególniając że w ramach części I zamawiający wymaga ..... W ramach części II zamawiający wymaga .... itd. ? .

2

Odp: ogł. o zamówieniu, różne dośw. w każdej części

Ja piszę w warunkach - wyszczególniając dla każej części osobny opis. np. dla cz.1 - 5 robót o zakressie .....
dla cz.2 - jedna robota o zakresie ...., dla cz3. - dostawa o minimalnych warunkach ... itp