1

Temat: Brak ogłoszenia

Poradźcie co robic jestem w kropce. Zapmniałem umiescić ogłoszenia na BZP o wszczęciu postępowania i teraz system woła odemnie nr ogłoszenia jak chce zamieścić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Zamieściłem ogłoszenie o wszczęciu jedynie na stronie internetowej Zamawiającego. Nie wiem co mam teraz robić. Poradźcie proszę

2

Odp: Brak ogłoszenia

masz po przetargu - 146.1.1

3

franco napisał/a:

Poradźcie co robic jestem w kropce. Zapmniałem umiescić ogłoszenia na BZP o wszczęciu postępowania i teraz system woła odemnie nr ogłoszenia jak chce zamieścić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia. Zamieściłem ogłoszenie o wszczęciu jedynie na stronie internetowej Zamawiającego. Nie wiem co mam teraz robić. Poradźcie proszę

Napisać do wykonawcy pismo z przeprosinami, że zawarta umowa jest nieważna.
I szykować nowy przetarg.

4

Umowa nie jest jeszcze podpisana formalnie z wykonawcą czy Wykonawca moze rościć sobie jakieś odszkodowanie za poniesione w związku z tym straty?

5

art 93 ust 4

6

Tak tylko jak o tym zakomunikować pracodawcy ???

7

franco napisał/a:

Tak tylko jak o tym zakomunikować pracodawcy ???

Ten sie nie myli co nic nie robi

Zastanawiam sie jednak jakim cudem chciałeś zamieścić ogłoszenie o udzieleniu zamówienia skoro umowa jeszcze nie została podpisana... roll

8

Poinformowałem pracodawce nie urwał mi głowy. Teraz Unieważniam postępowanie  93.1.7 czy muszę odczekać 7 dni żeby wszcząć kolejne postępowanie, które dotyczy tego samego przedmiotu zamówienia?

9

Nie musisz czekać.

10

Dzięki wszystkim za rady i podtrzymanie na duchu.