szanowna pani (skorowidz)
§ 7. Opis warunków udziału w postępowaniu oraz sposób dokonania oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu przez wykonawcę:
1. Posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności.
2. Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania niniejszego zamówienia.
3. Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie niniejszego zamówienia.
4. Nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ust.1 i 2 ustawy.
5. Ocena spełnienia przedstawionych powyżej warunków zostanie dokonana przez komisję przetargową wg formuły? ?spełnia- nie spełnia?, w oparciu o załączone do oferty oświadczenia i dokumenty potwierdzające ich spełnienie określone w § 8.
§ 8. Wykaz oświadczeń i dokumentów, jakie mają obowiązek dostarczyć wykonawcy w celu spełnienia warunków udziału w postępowaniu.
1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
2. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu o treści zgodnej z określoną w załączniku Nr 1 stanowiący Załącznik Nr 1 do niniejszej specyfikacji.
Natomiast w opisie przedmiotu zamówienia było: min. 3 sklepy w których mozna zakupić art.spozywcze, czystościowe, odzież, obuwie itp, z wyłaczeniem barów restauracji, punktów usługowych itp , bony opisane zakaz sprzedaży art.alkoholowych i tytoniowych lub o podobnej treści,
Wykaz sklepów miał być dołączony do Oferty i miał służyć do oceny Oferty tj ustalenia punktów w kryterium ilość sklepów
W ofercie otrzymałam:
wykaz sklepów typu ; jubilery, foto, agd i rtv, karczmy, bary oraz spożywcze, obuwnicze, odzieżowe a niektóre nie istnieją juz od 4 lat, dziś zrobiłam sobie krótki spacer i niestety nie udało mi się wszystkich sprawdzić ale te które sprawdziłam z wykazu nie istnieją a w ich miejsce powstały banki. jak kolejnego sklepu z wykazu nie znalazłam to juz mi ręce opadły. Sklepy opisane sa np. ul. xxxxx bez adrsu sklep spożywczy . A na ulicy xxxxx kilka sklepów.
W związku z powyższym co powinnam zrobić z tym nierzetelnie opracowanym załącznikiem . Jak postąpić z ofertą.
Wszystkich chętnych mi pomóc prosze o rade