1

Temat: UNIEWAZNIENIE PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!

Czy informację o unieważnieniu postępowania z uwagi na fakt, iż nie wpłynęła żadna oferta w trybie p. nieograniczonego,"gdzieś" muszę zamiescic  np.  na stronie internetowej itp., czy tylko w protokole z postępowania????

2

Odp: UNIEWAZNIENIE PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!

protokol

3

Mam takie pytanie, mam przetarg składający się z 10 częsci. Jeśli unieważniam postępowanie na część nr 3 czy powiadamiam wszystkich wykonawców którzy złożyli oferty o unieważnieniu czy tylko tych, którzy złożyli mi oferty na cz. 3?????
Informację o unieważnieniu nie muszę zamieszczać na tablicy ogłosZeń i na sytronie internetowej????

4

Martusia29 napisał/a:

tylko tych, którzy złożyli mi oferty na cz. 3

Tak właśnie

5

Martusia29 napisał/a:

Informację o unieważnieniu nie muszę zamieszczać na tablicy ogłosZeń i na sytronie internetowej????

Nie musisz

6

Dziękuję za podpowiedź;-)

7

Dziękuję za podpowiedź;-)

8

A kiedy ogłoszać nowe postępowanie po unieważnieniu pierwszego (uniewaznienie z powodu braku ofert), czy czekać na ewentulane protesty???? PILNE

9

Ja ogłaszam zaraz po wink

10

to zalezy ile masz czasu wink ale nie ma potrzeby czekac na protesty jesli pilnie musisz udzielic zamowienia. 
maly problem masz kiedy uniewaznisz niezgodnie z PZP i protest bedzie uzasadniony smile wtedy masz 2 postepowania na to samo smile