1

Temat: jeden oferent jakie druki?

mam przetarg nieograniczony, w którym wpłynęła tylko 1 oferta, jest ona zgodna z wymaganiami zamawiającego, nie podlega odrzuceniu i wybraliśmy ją jako najkorzystniejszą.. Zastanawiam sie czy należy wypełniać druki ZP "streszczenie i porównanie ofert:", "oferty odrzucone" - czy nie jest to bezsensowne?

2

Odp: jeden oferent jakie druki?

powyzej czy ponizej progu?
(11,8)

3

poniżej progów

4

Nie wypełniasz żadnych druków z kategorii ZP... wink

5

Z wyjątkiem ZP-2... oczywiście...

6

żadnych?  a możesz mi podesłać jakiś przepis, z którego to wynika?
pozdr

7

Moze inaczej... Znajdź w druku ZP-2 odesłanie do załączników, np.  do ZP- "oferty odrzucone"... wink

8

ok dzięki smile

9

dokladnie do tego pilem.. ale pamietaj zawsze mozesz wypelnic te druki - tyle ze te odpowiednie do sytuacji gdyz obowiazuje pisemnosc podstepowania i jakis slad musisz miec w tej czy innej formie...

10

lolilap napisał/a:

...ale pamietaj zawsze mozesz wypelnic te druki - tyle ze te odpowiednie do sytuacji gdyz obowiazuje pisemnosc podstepowania i jakis slad musisz miec w tej czy innej formie...

Po co powtarzać dwa razy to samo??? wink

11

Mylisz że to przypadek, iż w druku ZP-2 nie ma odesłania do załączników ZP... Otóż nie... wink

12

miras dobrze wiem ze nie......... a jak dokumentujesz ocene ofert?? tworzysz SWOJE dokumenty zapewne  - wolnoc tomku... upsss mirku

13

Jak udokumentuje - to proste: do protokołu załącze (bo muszę załączyć - 96.2 PZP) zawiadomienie o wyborze oferty , które musi zawierać m.in. streszczenie oceny i porównania złożonych ofert oraz punktację przyznaną ofertom w każdym kryterium oceny ofert oraz łączną punktację (art. 92.1.1)... smile Proste prawda??? wink