Temat: Szkolenia z zakresu zamówień publicznych
JAkie Szkolenia polecacie z zamówień publicznych? Gdzie są jakies dobre studia podyplomowe z tej dziedziny?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Szkolenia z zakresu zamówień publicznych
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
JAkie Szkolenia polecacie z zamówień publicznych? Gdzie są jakies dobre studia podyplomowe z tej dziedziny?
Też szukam dobrych studiów podyplomowych z zakresu zamówień publicznych .... może ktoś coś doradz ...czasu coraz mniej
Słyszałem dużo dobrego o warszawskiej SGH - wykładowcy z UZP i inne znane nazwiska. A z której części Polski jesteście dobre duszki?
Tylko na SGH po pierwsze bardzo drogo - 6000 za semestr a po drugie miejsc brak od maja
a co myslicie o Kozminskim? albo Wszechnica? Ktos tam studiowal lub studiuje?
Interesuja mnie tylko studia w Warszawie
Ceny podobne ..... dużo dobrego słyszałam o Wszechnicy
Uniwesrsytet w Olsztynie też organizuje podyplomówkę i sławy z Warszawy przyjeżdżają. na wszystkich edycjach jest np. Dyrektor Dept. prawnego UZP Eliza Niewiadomska i inni pracownicy UZP.
23-24-10 firma przetargi publiczne organizuje szkolenie dot. zamówień poniżejk 60.000 euro w olsztynie calkiem przystepne ceny jak ktos chce blizszych informacji dajcie znac to dam namiary
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Inne → Szkolenia z zakresu zamówień publicznych
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc