1

Temat: chyba dziwny wypis z ewidencji

jeden z wykonawców złożył wypis z ewidencji z ktorego wynika ze prowadzi 2 firmy:
a) plus com 
b) veri
dalej wynika ze te dwie firmy prowadzą tą samą działalnosć ten sam przedmiot dziłalności.
On złożył oferte jako przedstawiciel firmy a)
Macie  większe doświadczenie - jak to traktować, zostawić tak jak jest i nie czepiać się? W sumie dwie firmy ta sama siedzba albo raczej siedziby ten sam przedmiot działlanosci... nie mam pojęcia moze ktoś pomoże????

2

Odp: chyba dziwny wypis z ewidencji

Wszystko jest w porządku.
Gwoli wyjasnienia: pewnie jedną firme prowadzi sam, a drugą do spółki z kims innym.

3

nie przynjamniej z zaświadczenia tak nie wynika. Wychodzi na to że on sam prowadzi dwie firmy.
Czyli mówisz ze to nie ma znaczenia jak złożył ofertę na firmę a) tzn. ze ta firma mi wykonana zamówienie i będzie ok:)?

4

dorota26 napisał/a:

nie przynjamniej z zaświadczenia tak nie wynika. Wychodzi na to że on sam prowadzi dwie firmy.

zaświadczenie dotyczy tylko danej osoby i nie ma w nim informacji, czy dana firme prowadzi ona sama czy ze wspólnikami

dorota26 napisał/a:

Czyli mówisz ze to nie ma znaczenia jak złożył ofertę na firmę a) tzn. ze ta firma mi wykonana zamówienie i będzie ok:)?

Nie widze przeciwwskazan. A Ty?