1

Temat: nazwa zamawiającego w ogłoszeniu

na portalu mam konto na starostwo i w formularzu automatycznie wpisuje starostwo. czasami zamawiającym jest powiat reprezentowany przez zarząd, niestety tego nie mogę tam wpisać, musiałbym pewnie założyć osobne konto dla powiatu.

czy w ogłoszeniu wywieszanym na własnej www i tablicy mogę wpisać powiat reprezentowany przez zarząd czy zostawić tak jak jest w BZP czyli starostwo?

pozdrawiam

2 (edytowany przez Marta 2009-02-06 09:31:11)

Odp: nazwa zamawiającego w ogłoszeniu

załóż sobie osobne konto w biuletynie, bo osobno masz zamowienia na powiat, a osobno na starostwo, no i sprawozdania roczne tez musisz robic osobno

3

też tak myślałem, tylko, że teraz nie mam czasu na zakładanie konta. muszę podjąć decyzję czy w ogłoszeniu na www zostawić starostwo czy wpisać powiat. w sumie i tak wszystko jest robione w starostwie tylko zamawiający jest inny bo kase dostał powiat a nie starostwo.

4

w tym formularzu rejestrującym konto wymagany jest REGON. czy powiat reprezentowany przez zarząd może mieć wogóle regon? czy mam podać regon starostwa?

5

i powiat  i starostwo maja swoj regon i nip

6

...z tym ze starostwo nie ma osobowosci prawnej - powstaje zatem pytanie: czy starostwo moze byc zamawiajacym ??? hmm

7

MIRAS napisał/a:

...z tym ze starostwo nie ma osobowosci prawnej - powstaje zatem pytanie: czy starostwo moze byc zamawiajacym ??? hmm

to kto w przypadku zamówień dla starostwa powinien być wpisany? starosta?

nip i regon mamy dla starostwa. o powiecie nic mi nie wiadomo

8

Nic już dzisiaj nie ma sensu, wszystko to i tak Hakol Hawel pl