Temat: Termin zawarcia umowy
Czy można zawrzeć umowę po terminie związania ofertą??? Zamawiający i wykonawca taką wolę wyraża. Art. 85 ust. 2 nie miał zastoswania. Wadium nie było wymagane. Moze ktos ma jakies wyroki
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Umowy w zamówieniach publicznych → Termin zawarcia umowy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy można zawrzeć umowę po terminie związania ofertą??? Zamawiający i wykonawca taką wolę wyraża. Art. 85 ust. 2 nie miał zastoswania. Wadium nie było wymagane. Moze ktos ma jakies wyroki
a wybrales przed uplywem terminu?
Tak, przed upływem
a wybrales przed uplywem terminu?
A co to ma do rzeczy?
Już niestety nie ma - dlatego pominalem ta kwestie... A co do meritum pytania???
szkoda ze zmienili 94,1a....
pytanie czy okreslenie "w terminie nie krotszym niz..." (94,1) obejmuje rowniez sytuacje ze starej ustawy (O KTOREJ TU MOWA) ?? logicznym wydawalo by sie dopuszczenie takowej sytuacji - chociazby ze wzgledu na brak symptomow do zmiany kierunku w noweli... wlasciwie to brak tu czegokolwiek nt ;(
lolilap napisał/a:a wybrales przed uplywem terminu?
A co to ma do rzeczy?
masz racje poprawilem sie - tak z rozpedu ...
wlasciwie to brak tu czegokolwiek nt ;(
Wszystko jest napisane Nic więcej nie trzeba
Marko - a Twoje zdanie, konkretnie: mozna, czy nie mozna.
Ja jestem ZA, a nawet PRZECIW - znajduje argumety na jedno i drugie. Potrzebuje czego co by przechylilo szale na ktoras ze stron
Chętnie poznam te na nie.
... a ja na TAK.
... a ja na TAK.
To ponoć już wiesz
Ja jestem ZA,
MIRAS napisał/a:... a ja na TAK.
To ponoć już wiesz
MIRAS napisał/a:Ja jestem ZA,
...ale można nie znam wszystkich
Dzieki za opinie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Umowy w zamówieniach publicznych → Termin zawarcia umowy
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc