1

Temat: Avatary

Witojcie,
Admin się zlitował i zezwolił na Avatary przy nickach. Nie mogą być tylko większe niż 60x60. Mojego avatara sam zrobiłem w paincie. A może jakiś mały konkursik na samodzielne zmajstrowanie najciekawszego avatara?
Co Wy na to Mości Państwo??

pozdro

Wiking (Viking)

2

Odp: Avatary

Ja mam sliczną krówkę smile Kto da ładniej?

3

To może jakieś szkolonko na forum. Wrodzona inteligencja pozwoliła mi się domyślić co to są nicki i avatary. Też bym sobie zmjastrowała takiego avatara. Tylko jak się to robi....?
W konkursiku szanse wszystkich wykonawców powinny być wyrównane wink

4

Heja,
1. otwierasz sobie PAINTA w swoim kompiku
2. dopasowujesz wielkość obrazka do wytycznych (60x60), no wiesz, tak mniej więcej zeby się zmieściło.
3. Dajesz powiększenie zeby się wygodniej rysowało.
4. Oddajesz się pasji rysowania.
5. Oglądasz powstałe dzieło i podziwiasz.
6. Zapisujesz jako plik gif lub jpg
7. Wchodzisz na forum
8. W górnym menu dostępnym po zalogowaniu wchodzisz w profil a potem w bocznym lewym neu w Sygnatura/Avatar i podpinasz avatar podająć ścieżkę do niego.
9. Cieszysz się widokiem avatara na forum.
10. Odbierasz gratulacje od innych uczestników.

smile To tyle w tej materii. Życzę powodzenia:)

5

Ja jestem na etapie pkt.9 czyli cieszę się widokiem... smile

6

Hej. Krówka jest niezła ;-) Ja znalazłem sobie tego gostka bo myślę, że jak tak dalej bedzie z niektórymi przetargami to wszyscy będziemy tak wyglądać!! ;-)

7

Widzę że króka ma od dzisiaj poważna konkurencję - uczciwą sie rozumie smile

8

No cóż, widzę że mój Muminek z gitarą jest jak oferta z wygórowaną ceną i nie stanowi dla nikogo konkurencji. sad
A Wiking obiecywał, że będą gratulacje...

9

Karolino ja Ci gratuluję pomysłu ... ale że to Muminek to nigdy bym nie wpadła smile

10

tak naprawdę szukałam małpki w kapeluszu- kiedyś była taka bohaterka w bajce Gucio i Cezar i nazywała się Karolina - ciekawe kto to pamięta smile
Skoro już przyjęłam takie pseudo to chciałam aby ten obrazek pasował - ale okazało się że to Muminek. Ale taki podobny do małpki...
a na gitarze też trochę gram i tak jakoś wyszło...

11

HMMMM... bajka Gucio i Cezar??? To chyba nie disney'owski twór:)

12

To była polska bajka kukiełkowa- leciała na dobranoc. Gucio był grubym hipciem a Cezar wysokim psem. I oni gdzieś wędrowali. Bajka była super. Mam nadzieję że ktoś ją pamięta, to nie było przed wojną...

13

Cezar był rezolutnym "dowódcą" grupy i zawsze wybawiał Gucia z opresji, w które co rusz wpadał będąc troszkę gamoniowatym hipciem

14

Dzięki Niedżwiadku, bałam się że nikt już nie pamięta mojej ulubionej bajki!!

15

Niedźwiadku, a co Ty masz na swoim avatarze? Przyglądam się temu ale nie mogę rozszyfrować...

16

Miś, śpiący (albo odpoczywa), biały miś, jak byłem malutki (kiedy to było???) misie to były ulubione przytulanki no i tak zostalo

17

NIedźwiadek zazdroszczę Ci zasłużonego wypoczynku i życzę udanej zabawy

18

czy widzieliście avatara Fylkirka? Super naprawdę

19

a co tam jest napisane w tym dymku?