Temat: Przetarg nieograniczony jak rozstrzygnąć?
Przetarg nieograniczony, jedyne kryterium to cena. Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną .... to nie żart to fakt, co teraz?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Protest, odwołanie, skarga → Przetarg nieograniczony jak rozstrzygnąć?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przetarg nieograniczony, jedyne kryterium to cena. Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną .... to nie żart to fakt, co teraz?
Przetarg nieograniczony, jedyne kryterium to cena. Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną .... to nie żart to fakt
Akurat
co teraz?
jak to co? dogrywka!
Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną ....
EMI - masz doczynienia z potężną zmową wykonawców
co teraz?
art.91.5
emi napisał/a:Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną ....
EMI - masz doczynienia z potężną zmową wykonawców
Jesli to zmowa, ja bym odrzucił wszystkie na podstawie art. 89.1.3)
Nawet ślepy by zauważył że to zmowa chłopaki się dobrze bawią a ja mam problem
Nawet ślepy by zauważył że to zmowa chłopaki się dobrze bawią a ja mam problem
Nie no - z mojej strony to był żart z tą zmową... Cosik trudno mi sobie wyobrazić żeby sie aż 20tu zmówiło, aczkolwiek... Jak jesteś w stanie udowodnić, że to zmowa to odrzucaj, ja bym jednak wezwał do złożenia dodatkowych... Ciekawe czy złożą i z jakimi cenami
Tak zrobię. Ale powiem wam ciekawostkę otóż podobna sytuacja przydarzyła się w zaprzyjaźnionej jednostce zadzwoniłam i dowiedziałam się że oni wybrali wszystkich tam był 15 takich samych cenowo ofert i .... audyt który ich odwiedzil oczywiście się przyczepił. Zdaniem audytora należało oferty odrzucić, podstawa? art. 89.1.3
Tak zrobię. Ale powiem wam ciekawostkę otóż podobna sytuacja przydarzyła się w zaprzyjaźnionej jednostce zadzwoniłam i dowiedziałam się że oni wybrali wszystkich
Oj Emi, jak Ty cos wymyslisz...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Protest, odwołanie, skarga → Przetarg nieograniczony jak rozstrzygnąć?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc