1

Temat: Przetarg nieograniczony jak rozstrzygnąć?

Przetarg nieograniczony, jedyne kryterium to cena. Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną .... to nie żart to fakt, co teraz?

2

Odp: Przetarg nieograniczony jak rozstrzygnąć?

emi napisał/a:

Przetarg nieograniczony, jedyne kryterium to cena. Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną .... to nie żart to fakt

Akurat wink

emi napisał/a:

co teraz?

jak to co? dogrywka!

3

emi napisał/a:

Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną ....

EMI - masz doczynienia z potężną zmową wykonawców big_smile

emi napisał/a:

co teraz?

art.91.5

4

Marko napisał/a:
emi napisał/a:

Wpłynęło 20 ofert każda z identyczną ceną ....

EMI - masz doczynienia z potężną zmową wykonawców big_smile

Jesli to zmowa, ja bym odrzucił wszystkie na podstawie art. 89.1.3) cool

5

Nawet ślepy by zauważył że to zmowa smile chłopaki się dobrze bawią a ja mam problem smile

6

emi napisał/a:

Nawet ślepy by zauważył że to zmowa smile chłopaki się dobrze bawią a ja mam problem smile

Nie no - z mojej strony to był żart z tą zmową... wink Cosik trudno mi sobie wyobrazić żeby sie aż 20tu zmówiło, aczkolwiek... wink Jak jesteś w stanie udowodnić, że to zmowa to odrzucaj, ja bym jednak wezwał do złożenia dodatkowych... Ciekawe czy złożą i z jakimi cenami big_smile

7

Tak zrobię. Ale powiem wam ciekawostkę otóż podobna sytuacja przydarzyła się w zaprzyjaźnionej jednostce zadzwoniłam i dowiedziałam się że oni wybrali wszystkich tam był 15 takich samych cenowo ofert i ....  audyt który ich odwiedzil oczywiście się przyczepił. Zdaniem audytora należało oferty odrzucić, podstawa? art. 89.1.3

8

emi napisał/a:

Tak zrobię. Ale powiem wam ciekawostkę otóż podobna sytuacja przydarzyła się w zaprzyjaźnionej jednostce zadzwoniłam i dowiedziałam się że oni wybrali wszystkich

Oj Emi, jak Ty cos wymyslisz... big_smile