Temat: Jaki status?
Witajcie :)W przetargu nieograniczonym dostaliśmy 5 ofert, w tym 2 z kwotą przekraczającą nasz budżet. Mam pytanie w związku z tym, Jaki jest status takich ofert , odrzucone? gdzie je wpisać do druku ZP - 2PN ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Jaki status?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie :)W przetargu nieograniczonym dostaliśmy 5 ofert, w tym 2 z kwotą przekraczającą nasz budżet. Mam pytanie w związku z tym, Jaki jest status takich ofert , odrzucone? gdzie je wpisać do druku ZP - 2PN ?
Katalog zamknięty przesłanek odrzucenia oferty masz w art.89 ustawy PZP
No dobrze, ale żadna z przesłanek mi tu nie pasuje, konkretnie jaki status? Jeśli nie odrzucone i przeciez nie wykluczone to jakie?
Z tymi ofertami nic nie robisz - w swietle PZP sa ok, tylko z Twojego punktu widzenia sa z deka za drogie
oceniasz normalnie i punktujesz normalnie, chyba, że odrzucasz wszystkie niższej ceny i zostają tylko te dwie - wtedy unieważniasz postępowanie.
wtedy dokonujesz wyboru najk of i uniewazniasz dopiero
Bardzo dziękuję:) czylo normalne i nic z nimi nie robię ...nie nazywam ich . Pozdrawiam Was
oceniasz normalnie i punktujesz normalnie, chyba, że odrzucasz wszystkie niższej ceny i zostają tylko te dwie - wtedy unieważniasz postępowanie.
Zgadzam się z tym stwierdzeniem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Oferty, badanie i ocena ofert → Jaki status?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc