26

Odp: Duży problem- znaleziona oferta

Wrzuciłbym ten artykuł na forum, ale Rzepa podaje:

Żadna część jak i całość utworów zawartych w dzienniku nie może być powielana i rozpowszechniania lub dalej rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie i w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny lub inny albo na wszelkich polach eksploatacji) włącznie z kopiowaniem, szeroko pojętą digitalizacją, fotokopiowaniem lub kopiowaniem, w tym także zamieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody PRESSPUBLICA Sp. z o.o.
Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części bez zgody PRESSPUBLICA Sp. z o.o. lub autorów z naruszeniem prawa jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.

27

No rozumiem, szkoda.

28

Bitter, wykup sobie sms-em 3 godzinny dostęp do wszystkich artykułów w Rzepie. Koszt coś około 10 zł .  Znajdziesz tam sporo artykułów (również te Ciebie najbardziej interesujące) także po ostatnich nowelizacjach.

29 (edytowany przez Bitter 2010-03-03 10:37:39)

Ehh, wykupiłem. Przeczytałem i zrozumiałem tyle, że nie można unieważnić i trzeba dalej procedować tj, wbrew ustawie otworzyć ofertę oceniać i wybrac najkorzystniejsze oferty a co najwyżej jakiś "niezadowolony"  wykonawca będzie kwestionował na drodze sadowej ważnosc umowy...
Dobrze zrozumiałem?

30

Apollo - dzięki
Bitter - polecam lekturę: Informator Urzędu Zamówień Publicznych Nr 1 (str. 41-43)

31

Zerknę dzięki. Ustawodawca powinien przewidzieć więcej ewentualności które mogą wydarzyć się w postępowaniu hehe

32

Czyli co robić, co robić sad

33

Czyli sądzicie, że mogę unieważnić czy nie ma takiej możliwości?

34

Jak sie nie obrócisz to d... z tyłu. Ja bym poszedł w kierunku unieważnienia.