Temat: wzór "zapytania o cenę"
czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie znlaeżć albo podesłać na adres e-mail jakiś wzór zapytania o cenę; adres: eluppp@poczta.onet.pl...z góry dziekuję
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → wzór "zapytania o cenę"
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy mógłby ktoś podpowiedzieć gdzie znlaeżć albo podesłać na adres e-mail jakiś wzór zapytania o cenę; adres: eluppp@poczta.onet.pl...z góry dziekuję
Wzór zapytania o cenę sprowadza sie do kilku zdań i standardowej SIWZ z małymi wyjątkami
wiem, że nie należy wymagać wadium i zabezpiecznia, ale wolę mieć pewność, że zapytanie będzie poprawnie skonstruwane, a że siedzę po stronie wykonawcy to kompletnie nie mam doświadczenia w pisaniu takich dokumentów, stąd moja prośba...
Wysłałem wzór ZOC.
dzięki
karolk przejrzałam, co przysłałeś i w tym wszytskim brakuje mi specki, bo e-mail od Ciebie zawiera zaproszenie przy czym w pkt 6 jest napisane, że"stosownie do postanowień art. 71 ust. 2 ustawy, wraz z zaproszeniem do składania ofert Zarząd Powiatu ............ przesyła Specyfikację Istotnych Warunków Zamówienia" a tej SIWZ nie ma...
Przesłałem Ci tylko wzór zaproszenia do składania ofert. Do tego wzoru nie mam SIWZ, bo jest taka sama, jak przy innych trybach, nie stosujemy tylko przepisów dotyczących wadium i zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
acha...wielkie dzięki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum portalu NowePrzetargi.pl → Dokumentowanie zamówień publicznych → wzór "zapytania o cenę"
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc