1

Temat: Zabezbieczenie należytego wykonania umowy w ogłoszeniu

Czy w ogłoszeniu UE w punkcie III.1.1 wymagane wadia i gwarancje powinno wpisywać się informacje na temat zabezpieczenia należytego wykonania umowy czy tylko wadium? Jeśli nie wpisałam wymaganego zabezbieczenia to czy muszę wysłać sprostowanie?

2

Odp: Zabezbieczenie należytego wykonania umowy w ogłoszeniu

Czy ktoś się ulituje nade mną? sprawa dosyć pilna smile

3

Jeśli wadia lub gwarancje są potrzebne, to powinny być w ogłoszeniu. Jeśli całkiem nie ma takiej informacji, to uzupełnić, jeśli zaś są w niewłaściwym miejscu, to bym darował sobie prostowanie. Jeśli nie są konieczne, ale pojawiły się może w innych miejscach np. siwz, to bym może zmieniał tylko siwz.

4 (edytowany przez novak 2010-04-08 11:53:56)

Dzięki, chodzi o to, że chcę zabezpieczenie i jest w siwz ale nie wpisalam w ogłoszeniu nie znajdując dla tej informacji miejsca smile ale widzę że sporo osób pisze tam gdzie wadium i gwarancje, stąd moje pytanie. Lepiej sprostuje.
Ale chyba terminu nie będę przesuwać, wczoraj ogłoszenie dopiero się ukazało - dzisiaj sprostowanie, chyba nie ma sensu i wymogu przesuwać termin?!

5

novak napisał/a:

1. Dzięki, chodzi o to, że chcę zabezpieczenie i jest w siwz ale nie wpisalam w ogłoszeniu nie znajdując dla tej informacji miejsca smile ale widzę że sporo osób pisze tam gdzie wadium i gwarancje, stąd moje pytanie. Lepiej sprostuje.
2. Ale chyba terminu nie będę przesuwać, wczoraj ogłoszenie dopiero się ukazało - dzisiaj sprostowanie, chyba nie ma sensu i wymogu przesuwać termin?!

1. Jak chcesz - ja takiego obowiązku nie widzę.
2. Jeśli jednak chcesz - to nie ma sensu i wymogu przesuwać terminu.