1

Temat: ogłoszenie ppp; b. pilne!!!!

Na jakim druku ogłasza sie w BZP postępowanie zwiazane z wyborem partnera publiczno-prawnego???pilne!!!

2

Odp: ogłoszenie ppp; b. pilne!!!!

traktować jak normalne postępowanie o zam, publ.???????

3

Wybór partnera prywatnego:

1. Jeżeli wynagrodzeniem partnera prywatnego jest prawo do pobierania pożytków z przedmiotu partnerstwa publiczno-prywatnego, albo przede wszystkim to prawo wraz z zapłatą sumy pieniężnej, wyboru partnera prywatnego dokonuje się stosując przepisy ustawy z dnia 9 stycznia 2009 r. o koncesjach na roboty budowlane lub usługi (Dz. U. Nr 19, poz. 101), z uwzględnieniem przepisów niniejszej ustawy.
2. W przypadkach innych niż określone w ust. 1, wyboru partnera prywatnego dokonuje się stosując przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223, poz. 1655 oraz z 2008 r. Nr 171, poz. 1058, Nr 220, poz. 1420 i Nr 227, poz. 1505), z uwzględnieniem przepisów niniejszej ustawy.

Która z ww. opcji wchodzi w grę?

4

to już wiem. DSruga opcja. Wiem, że musze w BZP (bo poniżej progów) . Chyba traktwać, jak normalne zam. Tylko co z trybem - Dialog  konkurencyjny, a może WR???

5

temat wrzucony wczoraj przez zainteresowanego, a dzisiaj musimy ogłosić!!!!!!!! Nie wiem nawet jakimi dysponuje dokuymentami. Rany !!!!!!!!!

6

DB25 napisał/a:

to już wiem.

Ala ja nie wiedziałem... Traktujesz to jak normalne zamówienie  z uwględnieniem przepisów ustawy o PPP.

7

Dzięki
Pozdrawiam